Over Oona

Spieren in Conditie Paardensportmasseur

Ik ben Oona Thielens. Geboren in 1979 en sinds 1990 besmet met het paardenvirus. Inmiddels 17 jaar ervaring met het huisvesten en verzorgen van eigen paarden en dit gaat niet altijd over rozen.

Als verknochte paardenliefhebber werd mijn pad in de paardenwereld automatisch uitgestippeld daar waar mijn leergierigheid de bovenhand nam.

Eerst opgeleid als Paardenbasis instructeur, maar weten hoe je een paard hoort te trainen in grondwerk, handwerk en onder het zadel gaf hier niet genoeg voldoening.

Er kwamen enkel maar meer vraagstukken boven water. Dit bracht mij zover dat ik een 2 jarige opleiding als Paardensportmasseur ging volgen. En de biomechanica van het paard beter kon leren begrijpen.  Ik kan nu paarden gaan helpen en ondersteunen in de prestaties die ze moeten leveren.

En dit geeft zoveel voldoening om te zien en te horen dat paarden hier zoveel baat bij hebben. Daar word ik erg blij van. Verder vind jij mij in het dagelijkse leven elke dag bij mijn paarden samen met mijn hond Kito die daar graag op zijn gemakje alle bezigheden observeert en ook nu en dan lekker geniet van een massage.

Vriendelijke groeten,

Oona Thielens

Oona Thielens