Over Oona

Jij wil weten wie ik ben ?

Ik ben Oona Thielens Paardensportmasseur bij spieren in conditie en ik help paarden om opnieuw beter te bewegen.
En ik ben hier mee begonnen omdat ik zelf op zoek was naar antwoorden en genoeg had van alle ongevraagde meningen. Ik wilde feiten hebben en weten waarom een paard beweegt zoals hij beweegt.
En ik wilde weten hoe je een paard traint en gymnastisch kunt maken en toch aandacht blijft hebben voor het ganse lichaam om blessures te vermijden.

In 2011 ging ik in de leer op de paardenbasis en hier leerde ik wat de liefde is voor het diervriendelijk paarden trainen en hoe je oefeningen in kleine stapjes kunt uitrafelen om later weer tot één geheel te vormen.
Intussen werd paarden bestuderen een 2 de passie en wilde ik meer te weten komen over de biomechanica van het paard en hoe ik mijn paard kon helpen ondersteunen naast het trainingsproces. Ik volgde de opleiding Paardensportmasseur bij Bartels & Bascule en na 2 j kei hard gestudeerd en gemasseerd te hebben ben ik succesvol geslaagd.
Ondertussen heb ik nog een opleiding gezonde voeding voor paarden afgerond en ondersteun ik mijn massages met medical taping waarbij ik super mooie resultaten zie en paarden die meteen beter gaan bewegen.

Het geeft mij super veel voldoening om elke keer weer paarden te kunnen helpen en baasje zie die super enthousiast zijn na de behandeling.
Als ik dan in mijn auto zit en naar huis rij, zeg ik “ yes “ weer een combinatie geholpen met mooie resultaten.

 

Liefs Oona

%d bloggers liken dit: