Home

Inspiratie & Motivatie in je mailbox

Ontvang eens in de week inspirerende ervaringen, oefeningen en praktische tips in jouw mailbox. Content die je inspireert om meer voordeel uit je trainingen te halen en onbezorgd te kunnen trainen. Met 2 meer plezier beleven ♥

 

 Yes, ik schrijf me nu in

 


 

Welkom beste Ruiter en Amazone,

Ben jij op zoek hoe jij, naast je trainingen, je paard nog meer kunt ondersteunen om het maximale uit jullie prestaties te halen?

Massage voor je paard

Spieren in Conditie wil middels sportmassage het beste uit jouw paard halen! Zowel trainingen als prestaties en nog belangrijker het Paardenwelzijn verbeteren, dit is ons grootste streefdoel.

Samen kunnen we gaan kijken naar de links-rechts verschillen als die er zijn en wat ze nu precies betekenen. Ook kijken we samen hoe we de beperkingen die deze verschillen met zich meebrengen kunnen verminderen.

Paarden masseren om hun spieren in conditie te houden is van grote onderschatte waarde.

Wanneer paarden bereden worden zijn het atleten. En zullen wij ze moeten beschermen voor overbelastingen die de sport met zich mee brengt. Met een goede begeleiding en ondersteuning die aandacht heeft voor de spieren kunnen wij heel wat blessureleed vermijden. En kunnen we zelf sportprestaties vergroten.

En daar zijn we toch allemaal naar opzoek? Two happy athletes!

Zoek je begeleiding voor de revalidatie van jou paard ? Het paarden lichaam fysiek los houden, zorgen dat er geen nieuwe compensaties optreden ook daar kan ik met massages een grote ondersteuning in zijn.

Ben jij iemand die bewust bezig wil zijn met trainingen en graag meer kennis over bouw en kwaliteiten van je paard wil weten ? Iemand die advies ter harte neemt. En naast de trainingen ook de spieren in conditie wil houden?

Dan ben ik de aangewezen sportmasseur voor jouw paard.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze neem dan snel contact met mij op en dan help ik jullie graag verder.

Nothing beats a fit Body !

Oona Thielens
Personal Paardenmassage Coach

 

%d bloggers liken dit: